- Jesse Drent -

Aanbod

Shows en Demonstraties

Zoekt u entertainment tijdens uw evenement? Wij bieden verschillende soorten demonstratie's en shows aan op het gebied van samen werken met je paard, het positief werken, vrijheidsdressuur en het rijden zonder tuig. We bieden meerdere soorten opties aan, maar heeft u andere ideeën en/of suggesties, dan kunt u hierover altijd contact met ons opnemen.


Clinics

Wilt u alles weten over onze manier van werken of hoe je alle oefeningen aanleert? We bieden verschillende workshops, clinics, privé- en groepslessen aan.

 

Evenementen

Would you like to promote your event, organise a meet and greet or do you have other suggestions? Feel free to contact us

 

Social Media


Samenwerken om uw merk te promoten of denkt u aan een ander soort samenwerking? Jesse heeft een groot en sterke groep volgers op zijn social media kanalen waardoor dit wellicht interessant voor u kan zijn.

Shows en Demonstraties

Jesse Drent heeft veel shows en demonstraties gegeven door de jaren heen waarbij hij zijn manier van werken samen met zijn paarden laat zien. Hierbij staan positiviteit, humor en herkenning centraal. Er zijn allerlei mogelijkheden die wij kunnen bieden en ideeën en suggesties zijn altijd welkom.

*Prijzen zijn ex. reiskosten.

Previous slide
Next slide

Demonstratie

Tijdens een demonstratie laat Jesse verschillende oefeningen zien en legt hij meer uit over zijn methode en gedachte's. Ook zal hij met herkenbare voorbeelden komen. Het hoofddoel van de demonstratie is om plezier met ons paard te ervaren en mensen eventueel aan het denken te zetten, maar ook een leuke tijd bezorgen tijdens de demonstratie. De demonstratie duurt 20-30 minuten. (Anders op aanvraag.) Entertaining, leerzaam en inspirerend.. Én voor alle leeftijden!

Previous slide
Next slide

SHOW

We bieden verschillende soorten shows aan die aangepast en passend gemaakt kunnen worden voor elk evenement. Tijdens een show wordt er gewerkt via de methode van Jesse, waarbij plezier en positiviteit naar boven komt. Iedere show verteld een ander verhaal passend bij Jesse en het betreffende paard. Onder de shows speelt passende muziek af en zullen er verschillende vrijheidsdressuur oefeningen getoond worden, zal er worden gereden zonder tuigage, worden er meerdere Grand Prix oefeningen getoond en bovenal zult u team work en een relatie tussen mens en paard zien.

CLINICS

Jesse Drent geeft vol passie lessen aan iedereen en hij gelooft erin dat iedere combinatie samen hun doel kunnen bereiken. Focus op het positieve en de rest volgt.

*Prijzen zijn ex. reiskosten.

Privé les

Het is mogelijk om een privéles te volgen met uw eigen paard of met een paard van Jesse. Er wordt gewerkt op het niveau van de combinatie en uiteraard kunt u speciale wensen en/of vragen aangeven. Wanneer u eens met een ervaren paard wilt werken bieden wij u de mogelijkheid om met een van onze paarden te werken. 

€65,- per 45 minuten met uw eigen paard.
**Momenteel niet mogelijk.


Group lessons // Workshops

Dit is de meest populaire optie die wij aanbieden. Jesse kan hiervoor op locatie komen wanneer er 4-6 lesuren geboekt worden. Hiervoor wordt er in groepen gewerkt van minimaal 3, maximaal 4 personen per uur. Deze lessen worden gegeven aan u en uw paard. Er wordt gewerkt op het niveau van de combinatie. Het maakt dus niet uit of u net begint of al gevorderd bent. Het is voor iedereen. Omdat er hier in groepen gewerkt wordt is het een leuke activiteit en kan iedereen ook nog eens van elkaar leren.

Dit kan wereldwijd geboekt worden.

- De kosten hiervoor zijn €45,- per persoon, per uur. Neem contact op voor meer informatie.

EVENEMENTEN

Jesse vind het ontzettend leuk om evenementen online te promoten, ervaringen te delen en mensen te ontmoeten.

Aanwezigheid & Promotie

Jesse deelt met veel passie zijn dagelijks leven en alles daaromheen op zijn social media. U kunt contact met ons opnemen wanneer u dit naar uw evenement of organisatie wilt halen.

- Verdere details kunnen worden besproken.

Meet & Greet

U kunt Jesse boeken voor een meet and greet. Hierbij zal Jesse de tijd nemen om met de mensen te praten, kunnen er vragen gesteld worden, foto's gemaakt en is er de mogelijkheid om Jesse te ontmoeten. Dit is een enorm leuke manier om een geweldige groep mensen bij elkaar te krijgen en er een leuke activiteit voor uw evenement of merk van te maken.

Social media

Jesse heeft door middel van het delen van zijn passie een groot publiek weten aan te spreken. Dit heeft geleid tot een sterke groep die op de hoogte wil blijven. Dit biedt ook de mogelijkheid om met andere partijen samen te werken en dit naar buiten te brengen via Jesse's social media kanalen

* Let op! Samenwerkingen zullen besproken moeten worden en zijn niet gegarandeerd. Dit komt omdat Jesse volledig achter de samenwerking moet staan.

Instagram

Momenteel heeft Jesse bijna 400.000 volgers op Instagram. Zijn kanaal heet: "@_jessedrent".

Wilt u weten of samenwerken wat voor u is?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

YouTube

Jesse heeft momenteel 160.000+ abonnees op zijn YouTube kanaal: "Jesse Drent".

Wilt u graag samenwerken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Take a Closer Look