STARS OF THE SHOW

Over ons

Working with horses is such a special passion we all can share. Jesse Drent and his horses Andorra, Macho, Antares and Gaio really want to show that working as a team in a positive way is the best way. Keep scrolling to learn more about the stars of the show.

ONCE IN A LIFETIME HORSE

Andorra

Jesse: "Ze is mijn 'once in a lifetime' paard. Ik ben haar zo dankbaar." Andorra is een heel bijzondere NRPS-merrie, het is degene waar het allemaal mee begon. Ze is inmiddels met pensioen maar krijgt nog steeds veel aandacht thuis!

LITTLE CLOWN

Macho

Shetlander Macho is een internationale superster, en dat weet hij! Zijn benen zijn misschien kort, maar Macho heeft een groot karakter. Hij is een hengst en altijd in voor grappen. Macho denkt dat alles een spel is, hij is enthousiast om te werken en gedijt tijdens het werk.

GOLDEN BOY

Antares

Je hebt Antares misschien al eens op een van de shows gezien. Antares is een heel bijzonder paard, hij kan het publiek helemaal naar zich toe trekken. Het is een leuk paard om mee te werken en hij is super leergierig!

LAST BUT NOT LEAST

Gaio

Dit paard heeft een heel bijzonder verhaal. Gaio is een Lusitano-ruin. Hij was vroeger een stierengevecht paard, maar eigenlijk is hij heel lief en zachtaardig. Gaio kent oefeningen op hoog niveau in de dressuur, gecombineerd met wat "trucs". Hij laat echt zien hoe je kunt profiteren van werken op een positieve manier. Sinds kort gaat ook Gaio mee naar shows!

Jesse Drent

Je kent Jesse waarschijnlijk van YouTube, Instagram of TikTok, of misschien heb je hem wel gezien op een paardenevenement? Jesse rijdt al sinds hij jong was op diverse paarden, zijn eerste paard Andorra kreeg hij toen hij twaalf jaar oud was. Sindsdien is hij bezig met het ontwikkelen van trainingen op gebied van bitloos rijden en vrijheidsdressuur, hij heeft met zijn merk Nalanta ook diverse producten op de markt gebracht.

stars of the show
NL