2-DAAGSE ZOMERTRAINING

Love Your passion

Kom twee dagen met je paard naar onze zomertraining, werk aan al je wensen en maak herinneringen om nooit te vergeten!

VRIJHEIDS-DRESSUUR

Tijdens deze dagen gaan we bezig met jou wensen op het gebied van vrijheidsdressuur. Alle niveau's kunnen mee doen, ben je beginner of al gevorderd, we hebben alle tijd om aan jou dromen te werken.

RONDleiding & Demonstratie

We zullen de eerste dag beginnen met een rondleiding op de stal. Vervolgens zal Jesse een demonstratie geven met zijn paard(en) en is er de mogelijkheid van alles te vragen, voordat jullie zelf aan de slag gaan.

STrand- of duinrit

De omgeving Bergen (NH) is een prachtige omgeving. Je kunt een rit maken door de prachtige duinen of je gaat je droomrit maken op het strand. Het kan allemaal!

BITLOOS
RIJDEN

Rijd je altijd al bitloos of wil je graag uitvinden of bitloos rijden wat voor jou en je paard is? Dan is dit de juiste plek om hiermee bezig te gaan.

Neckrope rijden

Het neckrope rijden is een magisch gevoel (wanneer het goed gaat). Tijdens deze 2 dagen kunnen we hier een begin mee maken of wellicht je hulpen te verfijnen OF uit te breiden!

kleine groep

Deze dagen staan in het teken van samenwerken, passie delen en vooral kunnen focussen op jou en je paard. Hierdoor hebben we besloten om de groepen klein te houden en kunnen er maximaal 10 deelnemers per keer meedoen. Er wordt gewerkt aan de punten waar jij graag mee verder wilt komen, dit zal in overleg gebeuren. Je bent dus niet verplicht om een onderdeel te doen waar je graag niet aan mee wilt doen. Mocht je een andere wens hebben dan hierboven beschreven, geef dit gerust aan!
*Rijden hoeft dus niet.

IMG_4135
IMG_4136
IMG_4134