SAMENWERKINGEN

Social media

Ben je op zoek naar een leuke samenwerking voor jouw merk of evenement? Je bent aan het juiste adres! Jesse heeft een groot aantal volgers op Youtube, Instagram en TikTok. De ideale omgeving om jouw paardenproducten te delen!

Social Media

Ontdek de kracht van samenwerken op social media! Promoot je product, merk of diensten samen met Jesse. Wij maken een creatieve productie op maat, passend bij jouw merk. Samen kunnen we doelen bereiken. Je kunt bij ons terecht voor influencer marketing, product placement of content creatie. Wij zorgen samen voor de perfecte samenwerking!
0 k
Instagram Followers
0 k
YouTube Subscribers
0 k
TikTok Followers

Jesse Drent op jouw evenement

Door in de schijnwerpers te stappen van jouw evenement zal Jesse niet alleen het merk vertegenwoordigen, maar er ook wat sociale media magie aan toevoegen! Dit is een mooie manier om het gevoel en de ervaring van uw evenement, merk of organisatie met de wereld te delen. 

Contact

De volgers van Jesse Drent op sociale media zijn jonge mensen die graag meer willen leren over het leven met paarden en alles wat daarbij hoort. Het is een mooi publiek om mee in contact te komen. Het delen van onze ervaringen op sociale media is een geweldige en krachtige manier van samenwerken.

Jesse werkt alleen samen met merken waar hij echt in gelooft. Het draait allemaal om het afstemmen met dezelfde groep om onze samenwerking tot een succes te maken. Wil je meer weten?

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je samenwerken met Jesse? Neem dan contact op via info@jessedrent.nl

NL